Over Ons

Welkom bij het Radius College. Met trots presenteren wij onze studierichtingen in de Techniek, technologie en ICT-sector. Met ruim 50 verschillende opleidingen kun je bij ons veel kanten op.

Voor techniek ben je bij ons aan het goede adres. En als je het nog niet precies weet, helpen wij je op weg naar een goede keuze, met voorlichting, een open dag, meeloopdag of gewoon een bezoek aan onze school.

Het voordeel van ons brede pakket aan opleidingen is, dat jij niet alleen een grote keuze aan opleidingen hebt, maar dat je ook gemakkelijk kunt overstappen als blijkt dat je een andere richting interessanter vindt.
Natuurlijk vind je bij ons competentiegericht onderwijs, maar dat gaat dan wel volgens het Radius-Model. In kleinere groepjes, veel begeleid zelfstandig werken, geen dure boeken maar up to date door het Radius College vakteam samengesteld onderwijsmateriaal.
Er studeren ongeveer 3000 studenten aan het Radius College. Dagelijks werken er ruim 200 medewerkers aan jouw loopbaan. Als docent, maar ook in ondersteunende functies.

Het Radius College maakt deel uit van ROC West-Brabant.